Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI SKANDAL

Ponovno kaos u brazilskom nogometu - igrači dobili 11 crvenih kartona!

Neredi Brazil
Foto: Youtube/Screenshot
1/2
13.10.2015.
u 18:09

Igrali su Sertaozinho i Flamengo de Guarulhos, a brzo nakon završetka i pobjede gostiju 2:0 krenula je iz nekog, zasad nepoznatog, razloga tučnjava igrača dviju momčadi.

Čudnovatne, bizarne i poprilično kaotične scene zbile su se tijekom utakmice u Brazilu. Naime, na jednoj utakmici momčadi do 20 godina došlo je do tučnjave i sudac je podijelio čak 11 crvenih kartona na obje strane!

Igrali su Sertaozinho i Flamengo de Guarulhos, a brzo nakon završetka i pobjede gostiju 2:0 krenula je iz nekog, zasad nepoznatog, razloga tučnjava igrača dviju momčadi. U općem metežu sudjelovao je i domaći trener, kojeg su gosti optužili da ih je napadao. Sudac nije imao previše izbora te je morao pokazati čak 11 crvenih kartona.

Također, igrači Flamenga tvrde da su domaći navijači preskočili ogradu i tukli ih, a u tome se navodno uključio i trenerski stožer Sertaozinha te čak i skupljači lopti.

Prava istina znat će se nakon istrage, ali sve skupa svakako djeluje sramotno i ne ide na ruku brazilskom nogometu, koji sve češće potresaju slični skandali, nastali zbog korupcije i nepotizma u vrhu njihova nogometa. Još kad se tome dodaju razne prevare na porezima, huligani financirani od strane političara i klubova, dobijemo situaciju pogodnu za ovako nešto. Pa tako i za situaciju u kojoj nogometni sudac mora nositi pištolj.

Najgore od svega jest što sve ovo podosta podsjeća na "naše prostore" i prikazuje nam što se može dogoditi ako se u startu ne riješe problemi zbog kojih se narušavaju regularnosti na svim poljima...

>> Nevjerojatne scene: Sudac izvukao pištolj kad su na njega nasrnuli igrači

Komentara 2

MA
mamunamegalo
21:41 13.10.2015.

kakvo obezbjedenje? ..nije ti ovo srbija

ME
melinda
20:11 13.10.2015.

Pa sta radi policija i obezbjedenje ??Kakva je to organizacija utakmice domacina izbaciti iz svih nadmetanja jer nisu dorasli tome zadatku zbog organizacije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije