Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPUSTILA SE

Serena Williams malo repala, a onda igrala tenis u izazovnoj suknjici

Serena Williams
Foto: MM/Press Association/PIXSELL
1/15
21.08.2014.
u 17:41

Gostovala je na natjecanju najtalentiranijih repera.

Najbolja svjetska tenisačica Serena Williams osvojila je titulu na Mastersu u Cincinnatiju te se nakon toga odlučila malo opustiti, na oduševljenje obožavatelja, a posebno onog muškog dijela.

Gostovala je na natjecanju najtalentiranijih repera, gdje je čak i sama zapjevala. Nije zvučala uopće loše, a posebno je zanimljivo bilo vidjeti kako se opustila i preuzela binu.

Nije s time stala, odmah dan poslije gostovala je u poznatoj TV emisiji kod Davida Lattermana, a tom prilikom je i u uskoj bijeloj suknjici sa štiklicama na nogama odigrala nekoliko poena nasred ulice ispred studija gdje se snima emisija u New Yorku.

>> Serena Williams nakon napornog treninga uživala u trgovini slatkiša u Novigradu

Komentara 1

KA
kajinx
20:02 21.08.2014.

Serena Williams malo repala... Bravo Serena!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije