Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GREG DYKE:

Sepp Blatter od Fife je napravio Sjevernu Koreju, a on je Kim

Sepp Blatter
Foto: Reuters (Ilustracija)
24.07.2014.
u 12:30

- Od najave Svjetskog prvenstva u Kataru kao i na Fifinu kongresu u Sao Paulu napravio "one man show" u kojem se sve vrti oko njega, a nitko drugi nije važan - kaže Dyke.

Predsjednik Engleskog nogometnog saveza Greg Dyke oštro je napao prvog čovjeka Fife Seppa Blattera optuživši ga da sebe gura u prvi plan u svim Fifinim projektima. Smatra da je od najave Svjetskog prvenstva u Kataru kao i na Fifinu kongresu u Sao Paulu napravio "one man show" u kojem se sve vrti oko njega, a nitko drugi nije važan.

– Blatter je od Fife napravio Sjevernu Koreju, a on je u toj cijeloj priči Kim Jong-un – izjavio je Greg Dyke.

>> Evo zašto je Blatter dao skoro pa savršenu 'desetku' prvenstvu u Brazilu

Komentara 1

RP
rade.pranjic
18:33 24.07.2014.

To je najveci svijetski mafijas svih vremena.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije