Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Seksi voditeljice

Evo zbog čega muškarci diljem svijeta drže fige da Venezuela prođe u drugi krug Copa Americe!

Venezuela
Foto: Screenshot
1/2
09.06.2015.
u 11:14

"Podržimo naše gladijatore", jedan je od slogana koji se izgovara u videu, a djevojke su obećale da će napraviti novi, još zanimljiviji video

U četvrtak 11. lipnja počinje Copa America, a nogometaši Venezuele na lijep su način ispraćeni na taj turnir. Zgodne voditeljice odlučile su motivirati svoje nogometaše te su napravile zanimljiv promotivni video.

Skinule su se gole i pokazale svoja seksi tijela, a sve u znak podrške svojoj reprezentaciji.

"Podržimo naše gladijatore", jedan je od slogana koji se izgovara u videu, a djevojke su obećale da će napraviti novi, još zanimljiviji video ako se Venezuela plasira u drugi krug natjecanja. No, nažalost po muški spol, to će biti vrlo teško jer se u skupini C nalaze s Brazilom, Kolumbijom i Peruom, a samo dvije reprezentacije idu dalje.

Inače, u Venezueli je bilo zanimljivo i tijekom SP-a u Brazilu, voditeljice na jednoj TV kući tijekom čitanja vijesti s Mundijala skidale su se gole i postale prava atrakcija.

Pogledajte video!

>>Playboyeva zečica: Spavala sam s Ronaldom, zbog mene je ostavio Irinu

>>Seks-skandal u Italiji: Igrač Milana prevario zaručnicu s miss Ekvadora

Komentara 3

SO
sojko2
14:07 09.06.2015.

kad kokošar piše članak u kokošarskim novinama onda u naslov stavlja riječ "evo" da bi što više ljudi kliknulo na članak. to rade kokošari željni klikova na njihov članak u neetabliranim 4- razrednim novinama. etablirane novine imaju jasne naslove, a večernji je već odavno propao na razinu najjeftinijih tračerskih šund novina.

TT
tik tak
11:44 09.06.2015.

Ove buddale od nogometaša umjesto da trče za loptom mogli bi zajedno s ovim voditeljicama voditi .......!Ma kakav nogomet?

Avatar Domaće je bolje
Domaće je bolje
12:17 09.06.2015.

Čas ove iz Ukraine,čas ove iz Venecuele...izgleda da je sex,a takoi jest,najljepša sporedna stvar.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije