Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠPANJOLSKA

Šef Atletica: Hvala Uefi, ali Courtois neće braniti jer mi smo džentlmeni

Thibaut Courtois
Foto: NordPhoto/PIXSELL
14.04.2014.
u 22:00

– Unatoč preporuci Uefe, Courtois neće igrati jer mi smo džentlmeni koji poštuju potpisan ugovor. Branit će samo ako skupimo i platimo šest milijuna eura – izjava je Cereza.

Gerardu Martinu isteklo je vrijeme na klupi Barcelone. Španjolci pišu da su klupski čelnici s Argentincem već dogovorili raskid ugovora na kraju sezone te počeli pregovore s trenerom dortmundske Borussije Jürgenom Kloppom. S njim u paketu žele i najboljeg igrača Borussije Marca Reusa.

Ne postignu li dogovor s Kloppom, drugi je izbor Diego Simeone koji je s Atleticom izbacio Barcelonu iz četvrtfinala Lige prvaka.

A Simeone bi u polufinalu mogao imati problema sa sastavljanjem momčadi. Naime, nedjeljnu pobjedu 2:0 protiv Getafea obilježila je i ozljeda Diega Coste koji se prilikom drugog gola silovito zabio u stativu.

– Diego ima rez oko tibije, no liječnici mi kažu da će biti spreman za Chelsea – rekao je Simeone koji gotovo sigurno neće moći računati na vratara Courtoisa.

Prema ugovoru, Courtois protiv svog matičnog kluba može igrati samo ako Atletico uplati tri milijuna eura po utakmici. No Uefa je upozorila da je to protivno pravilima fair-playa te da će Courtois smjeti igrati i bez uplate. Pa je iznenađujuću, pomalo i skandaloznu izjavu dao predsjednik Atletica Enrique Cerezo.

– Unatoč preporuci Uefe, Courtois neće igrati jer mi smo džentlmeni koji poštuju potpisan ugovor. Branit će samo ako skupimo i platimo šest milijuna eura – izjava je Cereza koja je izazvala gnjev navijača Atletica.

S problemima se susreću i u Realu. Prema najnovijim informacijama ozljeda Cristiana Ronalda ozbiljnija je nego što se mislilo pa bi CR7 mogao propustiti prvi dvoboj polufinala Lige prvaka protiv Bayerna. Naravno, Ronaldo neće igrati ni sutra u finalu Kraljeva kupa u Valenciji protiv Barcelone.

>> Costa će biti spreman već za Elche i igra sigurno protiv Chelseaja
>> Tata, probudi se, pobijedi Real još jednom i isperi ovu sramotu!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije