Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poziv za westgate

'Sedmica' Futsal Dinama u derbiju s Rugvicom za vodeće mjesto na ljestvici!

Futsal Dinamo, Pavlović
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
22.11.2014.
u 14:45

Uprava i igrači kluba pozivaju sve članove i navijače da im se pridruže u zajedničkom druženju i predstavljanju škole futsala u nedjelju u šoping centru Westgate.

Futsal Dinamo pred 500 gledatelja u derbiju 6. kola Druge HMNL pobijedio je uvjerljivo u gostima (7:3) dotad vodeću Rugvicu (15 bodova) te sa 16 bodova preuzeo čelo ljestvice.

Gosti su od početka igrali agresivno te tako pokazali da su bez kalkulacija ušli u dvoboj za prvo mjesto.

Strijelci za Dinamo bili su Stipić (5. minuta), Šokota (6.), Pavlović (10. i 18.) Grgić (23.), Pezelj (37.) i Huzjak (39.) dok su za Rugvicu pogađali Majić (6.), Rašić (13.) i Duvnjak (34.).

Bila je ovo vrlo dobra predstava Zagrepčana ako se uzmu u obzir ozljede koje su opteretile igrače i kazna trenera Čuljka.

Futsal Dinamo je nastupio u sastavu: Škorić G., Bešlić, Grgić, Đulvat, Novačić, Čošić, Pavlović, Stipić, Šokota, Purgar, Huzjak, Jelušić, Pezelj, Škorić V..

Dodajmo kako Uprava i igrači kluba pozivaju sve članove i navijače da im se pridruže u zajedničkom druženju i predstavljanju škole futsala koja će se održati u nedjelju od 15 sati u šoping centru Westgate. Navijači će imati priliku popričati s igračima i upravom, a sva djeca moći će sudjelovati u pokaznim treninzima i igrama.

U prostoru šoping centra posjetitelji će moći kupiti suvenire Kluba i postati članom, a svi članovi uz predočenje iskaznice moći će konzumirati sve vrste pizza po promotivnim cijenama u restoranu PIT STOP u Westgateu.

Futsal Dinamo već u srijedu, 26. studenog, očekuje ih novi izazov, u četvrtfinalu kupa regije Sjever, domaćin je Kozakivu, jedinoj ekipi koju do sada nisu uspjeli pobijediti.

>>Pogledajte kako igrači Dinama i Aurelije s BBB-ima pjevaju domoljubne pjesme

Komentara 3

G1
Građanski_1911
15:44 22.11.2014.

Bravo za popularni Dinamo! Dečki gaze sve pred sobom. Sinoćnja utakmica je bila pravi derbi u odličnoj atmosferi dvorane u Rugvici. Naši zasluženo došli do tri boda, iako je Rugvica cijelu tekmu stiskala. Ako Dinamo dobije Kozakiv u četvrt-finalu kupaa regije sjever, opet nas očekuje dvoboj protiv neugodne Rugvice!

TR
traflu
17:40 22.11.2014.

futsal.hahahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije