Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
repriza finala

Schweini postao novi 
kapetan svjetskih prvaka

Singer Helene Fischer and Germany's Bastian Schweinsteiger during the World Cup party after team German arrived back in German in front of the Brandenburg Gate in Berlin, Germany, 15 July 2014. The German team won the Brazil 2014 FIFA Soccer World Cup fin
03.09.2014.
u 08:05

Kovačev skaut Andrej Panadić u srijedu ide u Žilinu na utakmicu Slovačka - Malta. Mario Cvitanović više ne radi za HNS

Novi izbornik reprezentacije Argentine Gerardo Tata Martino debitirat će danas na klupi gauča u prijateljskom susretu sa svjetskim prvacima Nijemcima u Düsseldorfu (20.45, Sportklub). U reprizi finala SP-a neće sudjelovati ozlijeđeni kapetan Argentinaca Lionel Messi, a novost u njemačkom taboru je - kapetan.

Umjesto umirovljenoga Phillipa Lahma, Elf će odsad s vrpcom predvoditi igrač Bayerna Bastian Schweinsteiger (30), igrač sa 108 nastupa i 23 pogotka za Njemačku.

Prijateljske utakmice igraju danas i dva suparnika hrvatske reprezentacije u kvalifikacijama za EP: Azerbajdžan je gost Rusije u Moskvi (17 sati), dok Norvežani idu na Wembley u goste Englezima (21 sat). Naš prvi suparnik, Malta, igra u srijedu u Žilini protiv Slovačke. Maltežane će ondje gledati Kovačev skaut Andrej Panadić, koji će sljedeći tjedan i put Bakua na utakmicu Bugarska - Azerbajdžan.

Niko Kovač sada je ostao samo na jednome skautu jer je Mario Cvitanović nakon SP-a dobio angažman u Dinamu, pa su u klubu smatrali da treba biti posvećen samo tom poslu.

Danas još igraju: Češka - SAD (20.15), Danska - Turska (20), Ukrajina - Moldavija (19)... 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije