Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zamijenio Čecha

Schwarzer: Bilo je teško, ali ja sam uvijek spreman uskočiti u igru

Mark Schwarzer, Chelsea
Foto: Reuters/PIXSELL
22.04.2014.
u 23:23

- Atletico ima igrače svjetske klase i znali smo da moramo biti jako odlučni i dati sve od sebe. Bit će teško i u uzvratu, ali svaku utakmicu moramo gledati zasebno

Chelsea je uspio u prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka u Madridu 'izvući nulu' protiv Atletica, a velike zasluge za to ima i 41-godišnji vratar Mark Schwarzer koji je u 15. minuti zamijenio ozlijeđenog Čecha.

- Nema se tu što razmišljati kada dođe do takve situacije. Ja sam uvijek spreman na igru. Naravno da je bilo teško, ali kad sam već dobio takvu priliku, trudio sam se i dao sve od sebe, rekao je Schwarzer i osvrnuo se na utakmicu.

- Atletico ima igrače svjetske klase i znali smo da moramo biti jako odlučni i dati sve od sebe. Bit će teško i u uzvratu, ali svaku utakmicu moramo gledati zasebno. Prije uzvrata još imamo i jako važnu utakmicu protiv Liverpoola, zaključio je vratar.

>>Atletico nije uspio probiti bunker, Mourinho ostao bez Čecha i Terryja

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije