Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
povratnik

Šifo kao Prosinečki: Svi me pitaju 'Zašto Dinamo, pa u najboljim si godinama?!

Gordon Schildenfeld
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
28.04.2015.
u 15:45

– Liga prvaka možda je iznad Dinamovih mogućnosti, ali optimist sam. Pranjić? Ne, on se još neće vratiti... – rekao je Schildenfeld za Goal

"Što će Dinamu donijeti ovaj Šifo? Donosim iskustvo, mislim da je ono neprocjenjivo u današnjem nogometu, ono se ne može kupiti novcem, to vas nitko ne može naučiti. Smatram da imam najbolje iskustvo za pomaganje modrima u Europi", rekao je Gordon Schildenfeld za Goal.

"Od nas se očekuje plasman u Ligu prvaka, što nije lako i možda je iznad Dinamovih trenutačnih mogućnosti, a upravo sam to radio posljednjih nekoliko godina u Panathinaikosu. PAO je spoj iskustva i mladosti, baš kao Dinamo, a Olympiakos koji neusporedivo više ulaže u momčad od PAO-a u posljednje četiri utakmice triput je izgubio od nas."

U Dinamo se vraća nakon osam godina u inozemstvu. Tek je napunio 30., a ozljede u posljednjih pet godina može nabrojiti na prste jedne ruke. Odlučio se vratiti sad kad je najbolji. Baš tako je postupio i Robert Prosinečki. Vratio se u Dinamo sa 28. godina, u najboljim godinama za veznjaka, igrao je tad u reprezentaciji i bio najbolji igrač kluba...

"Svi me pitaju zašto baš sad u Dinamo, pa u najboljim si godinama, što ćeš još u Hrvatskoj. Kažem im zašto ne! To je klub s bogatom poviješću, igra u Europi svake godine, daj Bože u Ligi prvaka, ako ne u Europskoj ligi, bez problema se može usporediti s Panathinaikosom."

"Odlučio sam se vratiti u svoj klub. Jedva čekam europske utakmice, motiviran sam i spreman pomoći koliko mogu", kaže branič.

A što Schildenfeld kaže o prijateljima Anti Rukavini i Danijelu Pranjiću te o kobnoj utakmici s Brann Bergenom, pročitajte na portalu Goal.com.

>>Evo koliku će plaću Schildenfeld imati u Dinamu!

>> Gordon Schildenfeld potpisao za Dinamo, vraća se na ljeto!

Komentara 9

Avatar Istina je voda duboka
Istina je voda duboka
16:25 28.04.2015.

Igrač koji dolazi u dinamo u najboljim godinama, igra najbolji nogomet u krijeri, nije ozlijeđen i odbio je bolju ponudu poznatijeg kluba... Treba mu samo skinuti kapu i naklonit mu se. Šifo, svaka čast!

AN
antitovari
19:55 28.04.2015.

A kam bi trebal otici. Dosel je u veliki europski klub.

Avatar Titanov sin
Titanov sin
16:07 28.04.2015.

Zašto Dinamo a ne hajdug ........mislim zbog atmosfere . Zašto Dinamo ne igra ligu prvaka i osvoji naravno ? Zašto reprezentacija nije prvak svijeta ? Zašto drugovi novinari nemate jedno pametno pitanje ??????????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije