Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Schildenfeld strijelac

Kalinić i Srna umalo se potukli nakon utakmice, Vida u finalu kupa

Srna, Kalinić
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
20.05.2015.
u 22:26

– To su emocije. On je branio čast svog kluba, a ja svog. Na igralištu, tijekom utakmice smo suparnici, a nakon toga prijatelji – rekao je nakon svega Srna

Napeto je bilo u uzvratu polufinala ukrajinskog kupa između Šahtara i Dnipra, ali i nakon utakmice. Naime, po svršetku utakmice umalo su se potukli hrvatski reprezentativci Darijo Srna i Nikola Kalinić, a rastavljali su ih suigrači. A navodno je obračun potom nastavljen i u tunelu.

– To su emocije. On je branio čast svog kluba, a ja svog. Na igralištu, tijekom utakmice, mi smo suparnici, a nakon toga prijatelji – rekao je nakon svega Srna i dodao:

– Treba biti smiren u takvim situacijama i držati emocije pod kontrolom. Utakmica je bila napeta. Kalinić je dobar igrač i momak. Nije nam ovo trebalo.

Što se tiče utakmice, nastup u finalu izborio je Srnin Šahtar zahvaljujući pobjedi u prvom okršaju (1:0). Današnji ogled završio je rezultatom 1:1, a strijelac za Dnipro bio je Kalinić. To mu je bio 18. pogodak ove sezone.

 

Šahtar će u finalu igrati protiv Dinama Kijev koji je danas pobijedio Olimpik iz Donjecka sa 4:1. Domagoj Vida odigrao je cijeli susret za pobjedničku momčad i asistirao za četvrti pogodak. Odlično je nabacio strijelcu Lensu.

Dodajmo kako je hrvatski reprezentativac Gordon Schildenfeld poveo svoj Panathinaikos prema važnoj pobjedi za Europu. Zabio je prvi pogodak u pobjedi nad Asterasom (4:0) u doigravanju za plasman u Ligu prvaka.

 

Schildenfeld je odigrao cijelu utakmicu, Danijel Pranjić igrao je od 74. minute, a Mladen Petrić nije konkurirao za sastav.

>>Kalinić 11. hrvatski igrač u finalu! Još ni jedan nije zabio...

Komentara 7

ZI
ziko555
06:33 21.05.2015.

Danijel Pranjic rezerva u Panantinaikosu a u repki standardan. hmm

SA
SI aka SI
09:51 21.05.2015.

tko je kome rekao da je k.... od igrača?

QQ
qqq
11:39 21.05.2015.

Srni izletilo ono što je mislio, a nije puno prgriješio. Meni Kalinić isto bezveze napadač, nekad je izgledao kao da će biti dobar, ali na kraju nula.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije