Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Igrala tri Hrvata

Sassuolo spriječio Fiorentinu da preuzme vrh, Vrsaljko asistent za gol

Šime Vrsaljko
Foto: Reuters/Pixsell
30.11.2015.
u 21:25

Napadač Kalinić u dva navrata bio je u prilici za postizanje pogotka.

U susretu 14. kola Serie A Sassuolo i Fiorentina su odigrali 1:1, a hrvatski reprezentativac Šime Vrsaljko je asistirao za pogodak domaćina. 

Vrsaljko je dodao loptu Sergiu Floccariju u 42. minuti za izjednačujući gol nakon što je Fiorentina vodila od šeste minute kada je strijelac bio Borja Valero. Vrsaljko je odigrao cijelu utakmicu za domaćina, a kod Fiorentine je Milan Badelj igrao do 69. minute, a u 57. je u igru ušao u igru Nikola Kalinić

Napadač Kalinić u dva navrata bio je u prilici za postizanje pogotka.

Ante Rebić nije ulazio u igru za Fiorentinu kojoj je ovo bio treći uzastopni remi (Empoli i Basel).

Fiorentina je propustila priliku doći na vrh, druga je sa 29 bodova, jednim manje od vodećeg Intera koji večeras gostuje kod trećeplasiranoga Napolija. Sassuolo je odličan, šesti sa 23 boda. 

>>Talijanski velikani žele u svojim redovima nezadovoljnog Kramarića

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije