Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠPANJOLSKA LIGA

Samo jednom u 3 godine Real bez Luke i Ronalda

Real Madrid's Cristiano Ronaldo (2nd R) reacts as Cordoba's Edimar Fraga (bottom) lies on the pitch during their Spanish First Division soccer match at El Arcangel stadium in Cordoba, January 24, 2015. REUTERS/Marcelo del Pozo (SPAIN - Tags: SPORT SOCCER
Foto: Reuters (Ilustracija)
31.01.2015.
u 14:10

– Ronaldov potez protiv Cordobe bio je njegova greška, ispričao se i nadamo se da se neće ponoviti. A nijedna kazna nije dobra, ali nismo mi sad u problemima zbog toga – kazao je Ancelotti.

Sam pogled na ljestvicu Primere sugerirao bi da susret madridskog Reala i Real Sociedada ne bi trebalo ni pogledati, da je tu sve jasno, da će lider španjolske lige lako na svom stadionu do novih bodova i onda mirno gledati što rade njegovi pratitelji Barcelona i Atletico.

Ancelotti: CR je pogriješio

No nije baš tako. Real Sociedad je u ovom prvenstvu Madriđanima nanio jedan od tri poraza u prvenstvu. Iako je Real u San Sebastianu vodio sa 2:0, završilo je sa 4:2 za domaćine. K tome, Real Sociedad u dobroj je formi i pokušat će iskoristiti probleme koje ima Ancelotti.

Zbog crvenog kartona dvije utakmice suspenzije zaradio je Cristiano Ronaldo, a nema ni Luke Modrića ni Pepea. Otkako je Modrić došao u Real, samo se jednom dosad dogodilo da obojice nije bilo u sastavu. A Real je i tada pobijedio.

Koliko god Madriđani mnogo toga gradili oko Ronalda, momčad je i bez njega bila itekako uspješna. U zadnjih pet sezona nije igrao u 26 utakmica, a Real je u tim susretima osvojio 73 posto mogućih bodova. Doduše, kad je on na terenu, onda se taj postotak diže na 81.

– Ronaldov potez protiv Cordobe bio je njegova greška, ispričao se i nadamo se da se neće ponoviti. A nijedna kazna nije dobra, ali nismo mi sad u problemima zbog toga – kazao je Ancelotti.

Sad Cristiana zbog isključenja protiv Cordobe neće biti, a Ancelotti je demantirao da će na preglede jer ga boli koljeno.

– Nisam ni ja stroj – kazao je Cristiano Ronaldo, a i Ancelotti je potvrdio da mu treba oporavak od napora.

Mandžo se vraća u sastav

I mora mu se priznati da je puno igrao, u momčadi Reala ove je sezone odigrao 2600 minuta, više od njega igrao je samo Kroos (2648 minuta).

Atletico Madrid ide na noge Eibaru kojem su mnogi predviđali borbu za ostanak, a klub je u gornjoj polovici Primere.

Nagađanja medija da je Mario Mandžukić nezadovoljan jer više nije siguran među prvih 11 i da bi mogao otići iz Atletica u City ili Arsenal demantirao je naš reprezentativac.

– To su izmišljotine – napisao je na društvenoj mreži Mandžukić.

Nakon Torresova povratka u Atletico Diego Simeone počeo je rotirati momčad, pa i tri napadača (Mandžukić, Torres, Griezmann), i neće biti iznađenje bude li Mario danas u prvom sastavu.

U nedjelju Rakitićeva Barca dočekuje Villarreal i ne smije prokockati bodove da bi ostala blizu Realu.

>>Igrači Reala obožavaju Modrića, evo što misli Brazilac Marcelo!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije