Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pripreme

Sammir zabio za pobjedu Getafea protiv Eintrachta (B)

Sammir
UES/Pixsell
28.07.2014.
u 15:15

Lafita je poravnao rezultat u 70. minuti dok je Sammir u 85. minuti zabio za preokret (2:1).

Španjolski prvoligaš Getafe namučio se u prijateljskom ogledu s njemačkim četvrtoligašem Eintrachtom iz Bamberga (2:1), a strijelac pobjedonosnog pogotka bio je hrvatski reprezentativac Sammir.

Njemačka momčad povela je već u 20. minuti pogotkom Hillemeiera. Getafe je potom napao suparnika stvarajući prilike, no sve do posljednjih 20 minuta susreta nisu uspjeli postići pogodak.
A onda je strijelac Lafita poravnao rezultat u 70. minuti dok je Sammir u 85. minuti zabio za preokret.

U utorak će Getafe ponovno imati okršaj s njemačkim sastavom, ali ovog puta mnogo snažnijim - bundesligašem Stuttgartom.

>>Sammir: Nakon razgovora s Kovačem sam se uozbiljio

>>Sammir: 
Sve mi je krenulo kad sam otišao 
iz Dinama

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije