Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GETAFE NA ATLETICO

Sammir: Uzor mi je Modrić, a Mandžukić je savršen za Atletico

Sammir
Reuters/PIXSELL
24.10.2014.
u 17:17

- Igrao sam s njim u Dinamu dvije godine. On je igrač koji zabija golove, bori se za svaku loptu i mislim da je savršen za Atletico - rekao je Sammir o Mandži.

Ovaj vikend u Primeri će, osim El Clasica, ponudi i dvoboj Getafea i Atletico Madrida (nedjelja 21.00). Sammir s jedne, a Mario Mandžukić s druge strane. Sammir, veznjak Getafea i povremeni hrvatski reprezentativac je najavio utakmicu.

- Atletico je malo slabiji nego prošle godine. No, i dalje je to snažna momčad - rekao je Sammir, prenosi AS.

Napadača Atletica Marija Mandžukića itekako dobro poznaje iz Dinama i reprezentacije.

- Igrao sam s njim u Dinamu dvije godine. On je igrač koji zabija golove, bori se za svaku loptu i mislim da je savršen za Atletico.

Sammir, Mandžukić i Luka Modrić žive u Madridu. Druže li se?

- Madrid je velik grad i nemamo baš vremena, ali se redovito čujemo telefonski.

Kakva je španjolska liga?

- Vrlo intenzivna i u svakoj utakmici možete očekivati neočekivano. Igra se jako brzo što mi pomaže da svakodnevno napredujem.

Tko su mu uzori?

- Sviđaju mi se Modrić, Xavi i Iniesta. Volim način na koji igraju, lakoća kojom barataju s loptom i dominacija u sredini terena.

Kako mu se sviđa u Getafeu?

- Još uvijek učim. Španjolski nogomet je puno dinamičniji od hrvatskog. Imao sam uspona i padova i mislim da ću iduće godine biti još bolji. Zadovoljan sam svojim igrama i moram tako nastaviti - rekao je Sammir i dodao da o Getafeu ne razmišlja kao o odskočnoj daski za veće klubove.

>> Ne pratim Dinamo, taj klub me ne zanima previše

Komentara 2

AN
Andreeejjj
19:53 24.10.2014.

DINAMO mu je dao sve i prijelaz u bolji strani klub, zamislite a on kaže da ni ne prati nimalo Dinamo!? Eto mu zahvale za sve što smo mu pružili, kakav retardinjoooo!?

MA
matejdv
20:11 24.10.2014.

Kakav veci klub i ovo je previse za njega

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije