Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Limeni ljubimac

Sammir se pohvalio novim automobilom: "Moja nova beba je stigla"

Sammirov automobil
Foto: Instagram
19.11.2014.
u 15:43

Sammir ove sezone ima 11 nastupa za Getafe, a zabio je jedan gol i jednom je asistirao. Kaže da se ostavio noćnog života te da kod kuće gleda nogomet i uživa

Nogometaš Getafea i povremeni hrvatski reprezentativac Sammir ima novi automobil. S "novom pilom" pohvalio se na Instagramu.

"Moja nova beba je stigla", napisao je bivši igrač Dinama ispod fotografije na kojoj se nalazi novi Range Rover, a pokraj njega je parkiran Mercedes koji vozi još iz razdoblja kada je igrao u Maksimiru.

Inače, Sammir ove sezone ima 11 nastupa za Getafe, a zabio je jedan gol i jednom je asistirao. Kaže da se ostavio noćnog života te da kod kuće gleda nogomet i uživa.

>>'Mamić mi je stalno lagao, a suigrači me sad zezaju zbog Dinama'

 

My new baby has arrived / Meu novo bebê chegou! 🙈🎉🎊🎈 #RangeRover #DreamBig #LiveLife

A photo posted by Jorge Sammir Cruz Campos (@iamsammir) on

Komentara 15

ZI
zizi10
15:47 19.11.2014.

nestao je kao igrač, a tako puno je obećavao....žalosno...još žalosnije da sad kad je otišao pljuje u tanjur iz kojeg je nekada jeo

MI
mismis
16:33 19.11.2014.

dobro kakve veze ima sammor s nama vise? nezahvalno deriste. zbog cega mu uopce dajete tolko pozornosti

Avatar Matija22
Matija22
15:58 19.11.2014.

On je ko oni reperi crnci kad se domognu novaca u americi ,prvo šta kupuju je spušteni Mercedes sa 30 colnim felgama i zlatni lanac oko vrata da se vidi da ima love..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije