Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAŠAO NOVI KLUB

Sammir: Hvala Zdravku Mamiću što me pustio, to je lijepa gesta

Sammir Mamić
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
04.02.2014.
u 10:01

– Nisam znao da će me Dinamo pustiti. Hvala predsjedniku Zdravku Mamiću što je to napravio. Bila je to lijepa gesta – rekao je Sammir.

Dinamov otpisani Brazilac Sammir novi je igrač Getafea. Sammir će se španjolskoj javnosti predstaviti danas u 12:30, a u međuvremenu je popričao s novinarom Marce.

– Od djetinjstva želim igrati u Španjolskoj. Dugo sam bio u Dinamu i trebaju mi novi izazovi – objasnio je Sammir razloge dolaska.

Koliko poznaje Getafe?

– Pogledao sam nekoliko utakmica, ali nemam s kime komunicirati jer je posljednji Brazilac ovdje bio Jaja Coelho u sezoni 2005/2006. Madrid je veliki grad, a Getafe momčad s odličnim igračima.

Očekivalo se da će Sammir tek od ljeta biti igrač Getafea, nakon što mu istekne ugovor s Dinamom. No, zaigrat će već na zimu.

– Nisam znao da će me Dinamo pustiti. Hvala predsjedniku Zdravku Mamiću što je to napravio. Bila je to lijepa gesta.

"Nadam se da ću ići na SP"

Koji su Sammirovi ciljevi u Getafeu?

– Mislim da je ovo dobra prilika da se pokažem u jačoj ligi nego što je hrvatska. U Dinamu sam pokazao kvalitetu, sedam puta osvojio ligu, pet puta kup i proglašen sam najboljih igračem. Sada se želim dokazati u zahtjevnijem okruženju i pokazati što znam. Svaki igrač želi napredovati.

Nada li se da će ga Niko Kovač voditi na SP u Brazil?

– Da, to je jedan od razloga zbog kojih sam došao. Znam da će biti teško, ali ću se boriti.

Real ili Barcelona?

– Real. Zauvijek.

>> Sammir potpisao za Getafe! Debitira protiv Real Madrida?

Komentara 12

Avatar jure23
jure23
10:22 04.02.2014.

za sve ono dobro u Dinamu jedno veliko hvala i sretno..

NE
neki
13:49 04.02.2014.

Imam neki osjećaj da će se dečko preporoditi tamo već ovog proljeća.

BO
bosutska
18:15 04.02.2014.

Sretno Samire uvjek sam bio na tvojoj strain jer ja sam od onih sto mi vise znaci popiti pice s prijateljima nego novac u banci. Ispricavam se u ime onih koji su te vrijedjali vjerujem da nisu mislili ozbiljno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije