Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
treba još vremena

Sammir će napasti Real bez Luke koji jako nedostaje

Soccer - UEFA Champions League - Bayern Munich v Real Madrid - Allianz ArenaReal Madrid's Sergio Ramos (left) celebrates scoring his side's first goal of the gameAndrew Matthews Photo: Press Association/PIXSELL
Foto: Press Association/Pixsell
18.01.2015.
u 12:00

– Modrić nedostaje sve više. Nitko kao on ne iznosi tako loptu, ne razigrava svoju momčad, mijenja ritam – hvali Marca našeg reprezentativca

Kad je Luka Modrić odlazio iz Dinama u Tottenham odredio je svog nasljednika u plavoj momčadi:

– To je Sammir – kazao je tada Luka.

Modrićeva karijera krenula je strelovito prema svjetskom vrhu, i to toliko da danas u velikom Realu kukaju zbog njegove ozljede. Iako su jedno vrijeme i bez njega nizali pobjede, mnogo se toga srušilo u siječnju. Dva poraza, jedan remi i ispadanje iz kupa od Atletico Madrida loš su početak 2015.

– Modrić nedostaje sve više. Nitko kao on ne iznosi tako loptu, ne razigrava svoju momčad, mijenja ritam – hvali Marca našeg reprezentativca koji je već 62 dana ozlijeđen.

– Dobro sam, ali treba još vremena – kazao je Modrić, a liječnici predviđaju da će zaigrati tek u ožujku. Jer, ozljeda mišića bila je vrlo teška.

Real je bez njega odigrao 14 utakmica, upisao 11 pobjeda, dva poraza i jedan remi. Da je zdrav, danas bi u španjolskoj nogometnoj matineji (u podne) igrao protiv svog maksimirskog "nasljednika" Sammira. Getafe i Sammir tako će napasti Real bez Luke. No Real je favorit i bez njega. No bit će zanimljivo vidjeti Sammira na djelu, moguće je da opet bude usamljena špica. U Getafeu igra dobro, no ni u Dinamu, a ni u Getafeu nije baš opravdao ulogu vrhunskog igrača koju mu je davno namijenio Luka. Istina, imao je nekoliko odličnih, senzacionalnih partija u Dinamu, ali svi smo od njega očekivali više, pa i odlazak u bolji klub od Getafea.

Real nema više pravo na kiks, Barcelona mu je "za vratom", sa samo bodom manje, a Rakitić i društvo gostuju u La Coruni. Atletico zaostaje četiri boda i igra na svom Vicente Calderonu s Granadom. Vidjet ćemo hoće li Simeone ostaviti u momčadi Torresa koji je s dva gola iz kupa izbacio Real ili će se vratiti Mandžukić koji je kup propustio zbog bolesti.

U Engleskoj se igra derbi Manchester City – Arsenal, bodovi trebaju i Pelegriniju i Wengeru.

Ključne riječi

Komentara 7

HO
Hotspot
14:36 18.01.2015.

sammir može napadati samo birtije, još će odigrati par godina na ovom osrednjem nivou i zauvijek nestati sa nogometne scene. ostat će upamćen kao vječni talent koji je uvijek obećavao, a nikad ništa pokazao

MA
magnum2013
12:10 18.01.2015.

Kad pogledamo naslov neznamo treba li im se smijati ili..... Ovaj puta nije Mozgodar ni potpisan. U zadnje vrijeme česti su članci o Samiru u VL, valjda od poznanika iz Lampaša, a kako vidimo velika djela novinara VL dobro prodaju novine. Zbog toga su sada ukinuti regionalni listovi, a prema kvaliteti rada novinara ubrzo će i VL.

MI
mismis
12:58 18.01.2015.

pa umrla sam od smijeha kad sam procitala ovaj naslov. jos uvijek ne mogu doc sebi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije