Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRUGI GOL KAPETANA

Šahtaru nije pomogla ni ova bomba Srne

Darijo Srna
Shakhtar.com
31.10.2014.
u 21:47

Kapetan Šahtara i hrvatske reprezentacije zabio nakon snažnog udarca s 15 metara u 82. minuti. Bio mu je to drugi pogodak u prvenstvu.

Darijo Srna zabio je pogodak u 10. kolu ukrajinskog prvenstva, no to nije pomoglo Šahtaru da izbjegne poraz od Metalurga.

Susret momčadi iz Donjecka igrao se u Kijevu zbog ratnog stanja na istoku Ukrajine, a slavio je Metalurg s 2:1.

Morozyuk i Lazić doveli su Metalurg u vodstvo, a konačni rezultat postavio je Srna. Kapetan Šahtara i hrvatske reprezentacije zabio nakon snažnog udarca s 15 metara u 82. minuti. Bio mu je to drugi pogodak u prvenstvu.

Šahtar je treća momčad lige s 21 bodom, iza Dnipra (25) i kijevskog Dinama (23) koji imaju utakmicu manje.

>> Srna fenomenalnim golom sudjelovao u pobjedi Šahtara

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije