Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAT U UKRAJINI

Šahtarov stadion od 400 milijuna dolara ponovno granatiran!

Donbass Arena
Foto: Reuters (Ilustracija)
20.09.2014.
u 08:30

Šahtar se stoga preselio u Kijev, a domaće utakmice igra u Lvivu.

Ukrajinska vojska i proruski separatisti dogovorili su primirje, ali ono nije poštovano pa je još jednom granatirana 400 milijuna dolara vrijedna Donbass Arena, stadion na kojem igra nogometni klub našeg Darija Srne - Šahtar iz Donjecka.

- Oštećena je sjeveroistočna strana fasade i nitko nije stradao jer su svi koji su bili na stadionu evakuirani na vrijeme - naveo je Šahtar u priopćenju.

Donjeck je većinski pod kontrolom proruskih separatista i strateški je cilj ukrajinskih snaga. Također, ovo je već drugi put da su granate oštetile Donbass Arenu. U kolovozu se to dogodilo prvi put, a najteže je stradalo pomoćno igralište.

Šahtar se stoga preselio u Kijev, a domaće utakmice igra u Lavovu.

>> U granatiranju oštećen i stadion ukrajinskog Šahtara

Komentara 1

Avatar mali322
mali322
12:50 20.09.2014.

Nego tko ga je granatirao, ne piše baš

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije