Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGA PRVAKA

Sjajni Maribor osvojio bod kod Schalkea, Šahtar ispustio pobjedu

Maribor - Schalke
Foto: Reuters (Ilustracija)
1/6
30.09.2014.
u 22:40

Od hrvatskih igrača na terenu je Darijo Srna, čiji Šahtar igra protiv Porta.

Odigrane su utakmice drugog kola Lige prvaka. Od hrvatskih igrača na terenu je bio Darijo Srna. Kapetan Šahtara je igrao svih 90 minuta u utakmici s Portom i zaradio žuti karton.

Maribor je nakon remija sa Sportingom ponovo odigrao sjajnu utakmicu. Susjedi su protiv Schalkea, u kojem igraju Boateng, Huntelaar i društvo, odigrali remi u Veltins-Areni. Poveo je Maribor preko Damjana Bohara na asistenciju Mitje Vilnera za 1:0, a poravnao je Klaas-Jan Huntelaar.

Veselio se i José Mourinho na čelu Chelseaja protiv ‘svojih’ Portugalaca - lisabonskog Sportinga (1:0, Matić), a s Portugalcima igrao je i Darijo Srna (žuti karton), no njegov Šahtar je s Portom remizirao (2:2), iako su vodili 2:0 do 89. minute. Bodove im je oteo Martinez s golom s bijele točke, te onim u posljednjoj minuti.

APOEL i Ajax odigrali su 1:1, dok je BATE Borisov s 2:1 svladao Athletic Bilbao.

>> Golijada na Parku prinčeva: PSG bez Ibre iznenađujuće slavio protiv Barcelone

>> Neuništivi Totti zabio Cityju i postao najstariji strijelac u povijesti LP-a

Komentara 14

TA
tarzan
21:57 30.09.2014.

I sad neko nek kaže da je Dinamo jači od Maribora. Ovi sigurno nisu slučajno u LP nego još i skupljaju i neke bodove i šta je najvažnije ne sramote se. Utakmica još nije gotova ali već sada kapa do poda

OR
<orlando>
21:51 30.09.2014.

Mariboru svaka čast, kad se sjetim koliko je golova Dinamo primio u Ligi Prvaka i postao neslavni rekorder.

AN
Andreeejjj
01:59 01.10.2014.

Ma kakav jadni Dinamo...ovaj sjajni MARIBOR je za nas avion i zrakoplov i speace shutel...daleko najjaći klub Balkana i malo šire!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije