Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA LJETO MIJENJA Pellegrinija

Sada je i službeno: Pep Guardiola novi je trener Manchester Cityja

Pep Guardiola
Foto: Press Association/Pixsell
1/5
01.02.2016.
u 14:42

"Manchester City potvrđuje da je u posljednjih nekoliko tjedana dovršio pregovore s Josepom Guardiolom koji će postati trener momčadi od sezone 2016./2017. nadalje. Ugovor je na tri godine", navodi se u priopćenju Cityja.

Manchester City potvrdio je da će Pep Guardiola naslijediti Manuela Pellegrinija na kraju sezone. Ugovor je potpisan na tri godine. Ovime su potvrđena višemjesečna nagađanja oko Guardiolinog napuštanja Bayerna i odlaska na Otok, a u igri su još bili i Chelsea te United

"Manchester City potvrđuje da je u posljednjih nekoliko tjedana dovršio pregovore s Josepom Guardiolom koji će postati trener momčadi od sezone 2016./2017. nadalje. Ugovor je na tri godine", navodi se u priopćenju Cityja te dodaje:

"Iz poštovanja prema Manuelu Pellegriniju i igračima, klub želi javno potvrditi odluku kako bi se izbjegle nepotrebne špekulacije. Manuel Pellegrini u potpunosti podržava politiku kluba i usmjeren je na postizanje sjajnih rezultata ove sezone te poštuje sve koji su uključeni u rad kluba."

>> Problemi u Bayernu: Guardiola je bijesan na Vidala i Riberyja

Komentara 2

IV
ivanhoe1980
19:22 01.02.2016.

Manchester City - instant klub zbog katarskog novca. Guradiolin nogomet? Zijev na kvadrat.Sve zajedno gubitak za istinski sport i sportaše.

Avatar Najsjajniji Hrvatski Vitez
Najsjajniji Hrvatski Vitez
15:14 01.02.2016.

Ja sam duboko razočaran jer sam uz Boga i domoljublje očekival da če City izabrati hrvatske nevine vitezove Krunu Jurčića ili Čiru Blaževića.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije