Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OČEKIVANO

Sabella izvršio što je obećao i napustio klupu Argentine

sabella
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
29.07.2014.
u 23:53

Za novog izbornika spominje Jose Pekerman, koji je vodio Kolumbiju, ali i bivši trener Barcelone Gerardo Martino.

Alejandro Sabella je odlučio napustiti klupu nogometne reprezentacije Argentine, baš kao što je najavio još prije finala Svjetskog prvenstva s Njemačkom.

Pismom je obavijestio čelnike nogometnog saveza da je priča završena i rastali su se u dobrom duhu.

Reprezentaciju je preuzeo prije tri godine, a u južnoameričkim kvalifikacijama osvojili su prvo mjesto, postigavši 35 pogodaka u 16 dvoboja.

Za novog izbornika spominje Jose Pekerman, koji je vodio Kolumbiju, ali i bivši trener Barcelone Gerardo Martino.

>> Alejandro Sabella - antiizbornik koji je oživio Lea Messija

Komentara 1

KE
kentie
12:18 30.07.2014.

Lik mi je bio i ostao simpatičan...i doveo je repku do finala...dakle i u priliku da bude slavljenica najelitnijeg nogometnog turnira na svijetu...zrno sreće im je falilo u finalu, samo to...osobno, volio bih da ga naslijedi Jose Pekerman...naime 2006. je odstupio samo zato što je od Švabije izgubio na penale koja je btw. bila domćin Mundiala...dakle, penali su rulet , a on je nakon toga pobjegao....i zato je ostao dužan Argentini...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije