Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TENZIJE

Ruskim klubovima zabranjeno dovoditi turske nogometaše!

Rusija
Foto: Reuters
1/5
30.11.2015.
u 12:18

- Klubovi neće imati mogućnost dovođenja turskih igrača - rekao je ruski ministar sporta Vitalij Mutko te dodao da su klubovi već obaviješteni o tome.

Ruskim nogometnim klubovima bit će zabranjeno dovoditi turske igrače tijekom zimskog prijelaznog roka, odluka je ruskog ministarstva sporta. Ova je sankcija uslijedila zbog tenzija između ove dvije zemlje nakon što je ruskih ratni zrakoplov oboren na granici Sirije i Turske.

- Klubovi neće imati mogućnost dovođenja turskih igrača - rekao je ruski ministar sporta Vitalij Mutko te dodao da su klubovi već obaviješteni o tome.

- Svi koji turski nogometaši koji imaju valjan ugovor i dalje će moći nastupati - dodao je Mutko.

Rusko ministarstvo sporta preporučilo je klubovima da ne odlaze u Tursku na zimske pripreme. No, Mutko je dodao da sve turske tvrtke koje rade na izgradnji infrastrukture za Svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji mogu nastaviti s poslom.

>> Rusi prihvatili potpunu suspenziju Međunarodne atletske federacije

Komentara 1

Avatar germanikus
germanikus
20:08 30.11.2015.

Znači Slovenci Mujo i Haso nemogu u Rusiju!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije