Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRLO POTICAJNO

Ako netko spasi Parmu ova ljepotica skinut će se do gola na centru igrališta

Rosy Maggiulli
Foto: Facebook
1/10
24.04.2015.
u 19:25

Jasno, to služi i njoj samoj za promociju, ali uistinu je velika navijačica Parme i želi ubrzati stvari na jedini način koji ona osobno može

Parma je proglasila bankrot i prodaje se za 20 milijuna eura, što je prilično tužno ako znamo povijest tog talijanskog kluba. No da bi se ubrzala prodaja i spas, pokušava pomoći svojim golim tijelom talijanska starleta i bivša sudionica tamošnjeg Big Brothera Rosy Maggiulli.

Tvrdi da će izvesti striptiz na centru igrališta stadiona Ennio Tardini ukoliko netko spasi klub od propadanja. Jasno, to služi i njoj samoj za promociju, ali uistinu je velika navijačica Parme i želi ubrzati stvari na jedini način koji ona osobno može. Možda uistinu tako nešto pomogne.

Ukoliko se to dogodi, sigurno je da Parma neće igrati u četvrtoj ligi nego u drugoj - Serie B. To bi bila najbolja moguća situacija za Parmu jer ionako ispadaju iz Serie A. Uostalom, iz druge lige već nakon godinu dana mogu u prvu, a ukoliko bi bili izbačeni u četvrtu onda bismo ih čekali minimalno tri godine, kao Fiorentinu.

 

http://www.stadiotardini.it/2015/04/in-attesa-dello-striptease-di-rosy-maggiulli-se-qualcuno-salvera-il-parma-ecco-le-hot-foto-in-gialloblu.html

Posted by Rosy Maggiulli on Thursday, April 23, 2015

>> Seksi voditeljica skinula se u čast francuskih nogometaša

Komentara 2

ĆA
ćaćaća
00:34 25.04.2015.

veće bi iznenađenje bilo da se odjene...

JH
Jasna Horvat
06:19 25.04.2015.

skidanje? ako neko spasi parmu, ide ona puno dalje od pukog skidanja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije