Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rekordi

Ronaldo zabio 68. gol u Ligi prvaka i prestigao Messija

Cristiano Ronaldo
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
16.09.2014.
u 23:49

ortugalcu je to bio 68. pogodak u najelitnijem klupskom natjecanju, a prestigao je Lionela Messija koji sada ima jedan manje.

Madridski Real uvjerljivo je startao u novu sezonu Lige prvaka. Europski prvak na domaćem terenu je pobijedio Basel 5.1, a u listu strijelaca se, između ostalih, upisao i Cristiano Ronaldo.

Portugalcu je to bio 68. pogodak u najelitnijem klupskom natjecanju, a prestigao je Lionela Messija koji sada ima jedan manje. Ronaldo je igrajući za Manchester United i Real došao do te brojke, a za to su mu trebale 104 utakmice. Messi je, pak, 67 pogodaka zabio u 86 utakmica za Barcelonu.

No, obojica još uvijek love rekordera Raula, koji je u dresovima Reala i Schalkea postigao 71 gol. Poznavajući golgeterske sposobnosti Messija i Ronalda, Raulov rekord neće još dugo trajati...

Četvrti na listi strijelaca je Ruud van Nistelrooy s 56 pogodaka, slijedi Thierry Henry s 50, a Alfredo di Stefano zabio je 49.

>>Real zabio pet komada Baselu, Modrić sjajno asistirao Baleu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije