Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROBLEMI ZA PORTUGALCA

Ronaldo se oglasio nakon optužbi o silovanju, evo što su poručili njegovi zastupnici

Football Soccer - Barcelona v Real Madrid - Spanish La Liga Santander- Nou Camp Stadium, Barcelona, Spain - 3/12/16. Real Madrid's Cristiano Ronaldo reacts after missing a chance to score during the
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
15.04.2017.
u 10:37

- Optužba za silovanje je uvredljiva i odvratna, a Ronaldo neće dopustiti da se ugrozi njegov ugled - stoji u prioćenju.

Njemački Der Spiegel objavio je teške optužbe na račun Cristiana Ronalda u tekstu u kojem se tvrdi da je jedan od najboljih nogometaša svijeta 2009. godine silovao djevojku u Las Vegasu. Portugalac je zgrožen optužbama, zbog toga će tužiti njemačku novinu, a u njegovo ime se oglasila agencija Gestifute koja ga zastupa.

- Članak je čista novinarska fikcija. Navodna žrtva odbija istupiti i potvrditi istinitost optužbi. Navedena novina priču temelji na nepotpisanim dokumentima, neidentificiranim osobama i emailovima odvjetnika koji ne zastupaju Cristiana Rolanda i čija se autentičnost ne može provjeriti te na navodnom pismu koje je takozvana žrtva poslala, a Cristiano nikada nije primio. 

Optužbe Der Spiegela su lažne i Cristiano Ronaldo će napraviti sve što je njegovoj moći da reagira protiv njih. Optužba za silovanje je uvredljiva i odvratna, a on neće dopustiti da se ugrozi njegov ugled - stoji u objavi.

Podsjetimo, zvijezdu Reala optužuju da je jednoj djevojci platio 375.000 dolara za šutnju zbog silovanja koje se dogodilo u Ronaldovom luksuznom apartmanu u hotelu u Las Vegasu. Amerikanka je navodno tada imala 20-ak godina, a nagodili su se u siječnju 2010. u Nevadi.

Pristala je da će šutjeti o svemu nakon što primi novac, odustala od kaznenog progona te je Ronaldu napisala pismo na šest stranica u kojem je opisala ozljede i traumu koju je doživjela. Spiegel je još dodao kako zna o kojoj djevojci je riječ.

>> Šokantno: Cristiano Ronaldo je silovao 20-godišnjakinju pa joj platio da šuti o tome?

Komentara 4

DU
Deleted user
10:48 15.04.2017.

Zabio 2 gola njem. momčadi usred Bavarske i u roku 24 h osvanuo na naslovnici njemačkog magazina kao silovatelj!? Timing je znakovit...

Avatar AligatorXO
AligatorXO
10:58 15.04.2017.

Prije bih rekao da je bilo obrnuto.

Avatar toxic alien
toxic alien
11:10 15.04.2017.

Aghhh..., "napisala pismo na šest stranica u kojem je opisala ozljede i traumu koju je doživjela"! Da je nije drzao prisilno u sobi mjesec dana... sa jos desetoricom napaljenih prijatelja!? Ili mozda "dama" sad misli da se zeznula, da 375000US$ nije dovoljno, pa posredno vrsi pritisak na "lepog"?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije