Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
real remizirao

Ronaldo 'poludio' zbog Zidaneove odluke, tješila ga majka Dolores: 'Glavu gore, sine'

Cristiano Ronaldo
Foto: Reuters/PIXSELL
25.09.2016.
u 10:41

Zidane ga je odlučio odmoriti, što nije najbolje sjelo Portugalcu. Bio je ljutit već pri izlasku s terena, a zatim je na klupi otvoreno pokazivao nezadovoljstvo takvom odlukom trenera.

Nogometaši Reala kiksali su sinoć na gostovanju kod Las Palmasa i odigrali 2:2, što im je drugi uzastopni remi. Kraljevski klub dva puta je imao vodstvo, ali ga nije uspio zadržati pa će se morati zadovoljiti bodom iz jučerašnje utakmice.

Danas se španjolski mediji uglavnom bave Cristianom Ronaldom, zvijezdom Reala, koji je igru napustio u 72. minuti. Zidane ga je odlučio odmoriti, što nije najbolje sjelo Portugalcu. Bio je ljutit već pri izlasku s terena, a zatim je na klupi otvoreno pokazivao nezadovoljstvo takvom odlukom trenera.

Kada su se njegove fotografije pojavile na društvenim mrežama, njegova majka Dolores odlučila ga je utješiti pa mu je poslala poruku:

"Sine, nikada se saginji glavu".

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije