Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Želi ostati

Ronaldo: Pobijedit ćemo Atletico, a Realu bi bio dobar potez da mi ponudi ugovor

Cristiano Ronaldo
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
25.05.2016.
u 20:16

"Identificiram se s trenerom Zidanom. On je pametna osoba, ne govori puno, te je jako pozitivan. Nadam se da ćemo osvojiti Ligu prvaka, a da će on ostati trener idućih sezona.

Napadač Real Madrida Cristiano Ronaldo (31) demantirao je nagađanja oko mogućeg prelaska u francuski PSG ili engleski Manchester City napomenuvši kako će karijeru završiti u kraljevskom klubu s kojim nada potpisati novi ugovor na kraju sezone.

"Vidjet ćemo hoćemo li produžiti ugovor na kraju sezone. Real Madridu bi bio dobar potez obnoviti moj ugovor. Želim ostati ovdje", rekao je Ronaldo u sportskom kampu madridskog kluba na sjeveru grada. "Bilo je dobrih i loših trenutaka. Prije četiri godine nisam bio sretan no sada sam zadovoljan i ne vidim bolji klub od Real Madrida. Neka ostali klubovi sve zaborave", izjavio je Ronaldo.

Portugalski napadač ima ugovor do ljeta 2018. Ove sezone je u 47 utakmica zabio 51 gol te je 14 puta asistirao.

"Identificiram se s trenerom Zidanom. On je pametna osoba, ne govori puno, te je jako pozitivan. Nadam se da ćemo osvojiti Ligu prvaka a da će on ostati trener idućih sezona. Kao trener nema iskustva no jako dobro traži svoj put", rekao je Ronaldo.

Osvrnuo se i na smijenjenog trenera Rafaela Beniteza koji je klupu napustio u siječnju.

"Neke stvari se mogu naučiti, a neke ne. No od trenera se uvijek može naučiti. Kod Beniteza sam vidio drugačije stvari nego kod drugih trenera. Benitez mi je govorio kako udariti loptu, kako pucati...Ja sam govorio 'u redu'. Bolje je reći 'hvala' i gotovo", rekao je najbolji strijelac kluba.

U subotu Real Madrid i Atletico Madrid igraju finale Lige prvaka u Milanu.

"Bio bi neuspjeh ne osvojiti Ligu prvaka. Ako pobijedimo sezona će biti odlična, a ako izgubimo bit će promašaj. No pobijedit ćemo. Sezona će biti vrhunska", poručio je.

Komentara 3

SC
schwertransport
08:53 26.05.2016.

Aaaaa jadnicak ipak nije tako velik

DH
dalibor.hren
09:48 26.05.2016.

On stvarno za sebe,jadan, misli da je pametan!?

MA
mamunamegalo
14:02 26.05.2016.

volio bi da izgube. .suze na njegovom licu ko biseri sjajni..neprocjenjivo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije