Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Želi novi ugovor

Ronaldo otkrio kad će se vratiti treniranju te je li ispred Messija u utrci za Zlatnu loptu

Ronaldo
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
24.07.2016.
u 00:05

"Neću zaigrati u Superkupu jer se vraćam na treninge tek 10. kolovoza," otkrio je Ronaldo

"Razgovarao sam telefonom s predsjednikom Florentinom Perezom i kada se vratim u Madrid razgovarat ćemo o novom ugovoru. Naravno da je to nešto što ja želim," priznao je Cristiano Ronaldo novinarima, a potom je rekao da se treninzima vraća za nešto manje od 20-ak dana.

"Neću zaigrati u Superkupu jer se vraćam na treninge tek 10. kolovoza," otkrio je Ronaldo koji se oporavlja od ozljede koljena koju je zaradio u finalu Eura, piše Goal.

Novinare je zanimalo i vidi li Ronaldo sebe kao favorita za osvajanje Zlatne lopte ispred Lionela Messija.

"O tome ne odlučujem ja. Ali moram priznati da sam u dobroj poziciji s obzirom da sam osvojio Ligu prvaka i Europsko prvenstvo."

>>Ronaldo otvorio CR7 hotel, a po njemu nazvana i zračna luka

Komentara 1

DE
derin
17:12 24.07.2016.

Da, osvojio si lp i europsko, ali niti jednom natjecanju nisi bio glavni igrač, u lp rastura si u grupi, poslije ni viditi, a na europskom, viđen samo u dvije utakmice. Bale ove godine zaslužuje nagradu zbog Reala i Velsa u polufinalu, kojeg je on dovukao do tu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije