Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bez dlake na jeziku

Ronaldo opet u elementu, otkrio je najveću životnu lekciju koju je naučio!

Luk Modrić i Cristiano Ronaldo
Foto: nph/NordPhoto/PIXSELL
1/7
27.10.2016.
u 20:41

- Tu priču su mediji napuhali jer im je to zanimljivo, ali između Messija i mene nema rivalstva. Poštujemo jedan drugog i to je to. Nismo prijatelji, ali naš je odnos dobar, kazao je Ronaldo.

Cristiano Ronaldo i Lionel Messi najbolji su nogometaši svijeta u posljednjem desetljeću pa je logično da se stalno piše o njihovu rivalstvu. Međutim, portugalski nogometaš tvrdi da između njih dvojice toga nema.

- Tu priču su mediji napuhali jer im je to zanimljivo, ali među nama nema rivalstva. Poštujemo jedan drugog i to je to. Nismo prijatelji, ali naš je odnos dobar, kazao je Ronaldo.

Otkrio je i to da je sam sebi najbolja inspiracija.

- Nitko ne stavlja veće zahtjeve pred mene nego što to sam činim. Zbog toga sam si sam najbolja inspiracija. Divio sam se Figu i Ruiju Costi, ali nikad nisam želio postati kao oni, htio sam imati svoj put.

Ronaldo je otkrio i najveću lekciju koju je naučio u životu.

- Najvažnija stvar koju sam naučio jest to što znam negativnu energiju i negativna iskustva pretvoriti u motivaciju. Meni su uistinu potrebni ljudi koji me mrze jer su me oni tjerali naprijed i pomogli mi da ostvarim sve ovo što sam ostvario, zaključio je Portugalac.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije