Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JEDAN OD KLJUČNIH IGRAČA

Ronaldo objasnio koliko je Luka Modrić važan za Real Madrid

Luk Modrić i Cristiano Ronaldo
Foto: nph/NordPhoto/PIXSELL
1/5
14.10.2016.
u 17:05

– Trebamo biti iskreni, potrebni su nam kvalitetni nogometaši. Real Madrid ima širok kadar s kvalitetnim igračima koji mogu zamijeniti Modrića, Ramosa, Casemira... To će biti teško, ali Real je snažan i ima dobre igrače koji mogu igrati na visokoj razini – rekao je Ronaldo

Najbolji igrač Real Madrida Cristiano Ronaldo poručio je da kraljevskom klubu nije lako igrati bez Luke Modrića, kapetana Sergija Ramosa i Casemira koji su ozlijeđeni.

Real se muči, u posljednja tri kola u prvenstvu osvojio je samo tri boda. No, kraljevima nedostaju ključni igrači među kojima je i Modrić čiji se povratak očekuje za otprilike dva mjeseca.

– Trebamo biti iskreni, potrebni su nam kvalitetni nogometaši. Teško je zamijeniti Modrića, Ramosa i Casemira, ali Real je snažan i ima dobre igrače koji mogu igrati na visokoj razini – rekao je Ronaldo za Marcu.

Ronaldo je bio jasan govoreći o svojoj budućnosti.

– Nadam se da ću ostati u Realu tijekom godina koje su preda mnom. Volim ovaj klub.

Pohvalio je trenera Zinedinea Zidanea.

– Dobro poznaje momčad Reala, što je velika prednost. Zizou je smiren, veliki je profesionalac i voli raditi.

>> Maradona nahvalio hrvatskog kapetana: Modrić je istinska zvijezda

Komentara 8

GV
Gvatemala
17:27 14.10.2016.

Kralj

MA
malibukvic
15:01 01.01.2017.

E seljacinaxxx leži ti ime. Modrić je po mnogim ljudima (uključujući ljude koji su nešto postigli u životu) najbolji veznjak na svijetu. I ti se sad nađeš mudrovat o tome. Ti koji nisi ništa u životu postigo.

DO
dommar36
19:53 14.10.2016.

dosadni ste vise sa.modricem....pisete.o.njemu kao da.je doktor i spasava milione zivota svaki dan...jasno nam.je...dobar je igrac..i tocka..idemo dalje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije