Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEZADOVOLJAN

Ronaldo: Ne razumijem zašto smo prodali Alonsa i Di Mariju

Ronaldo i Di Maria
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
02.09.2014.
u 11:48

- Ne želim izazivati probleme, no ja bih povukao druge poteze. Di Maria i Alonso su bili vrlo važni dijelovi ove ekipe, no sada se moramo okrenuti budućnosti bez njih - rekao je Ronaldo.

Cristiano Ronaldo nije zadovoljan prijelaznim rokom Real Madrida. Najvećoj zvijezdi kluba nije jasno zašto su prodani Angel di Maria i Xabi Alonso.

- Ne želim izazivati probleme, no ja bih povukao druge poteze. Di Maria i Alonso su bili vrlo važni dijelovi ove ekipe, no sada se moramo okrenuti budućnosti bez njih - rekao je Ronaldo.

Nakon toga je pomirljivo poručio:

- Ako predsjednik smatra da su ovi transferi najbolje za klub poštujem njegovu odluku.

Alonso je otišao u Bayern, dok je Di Maria za 75 milijuna eura prešao u Manchester United. Na Santiago Bernabeu su stigli Toni Kroos (Bayern), James Rodriguez (Monaco), Javier Hernandez (posudba iz Uniteda) te vratar Keylor Navas (Levante).

>> Angel Di Maria nekad je vrijedio 35 lopti, a danas 75 milijuna eura

Komentara 6

LI
Lisabon
12:48 02.09.2014.

Stvar je vrlo jednostavna.Na ostanku Di Marie Real vise nemoze nista zaraditi.Jer vise ne prodaje njegove dresove niti mu je standardan u 1.momcadi.Dakle kupnjom Rodrigueza,prodati ce 100 000 dresova s njegovim imenom kao i ostalih suvenira ,a to isto vrijedi za Kroosa i Navasa.I jos je uz sve ovo dobio 75 mio za Di Mariu i neznam tocno koliko za Alonsa sto sveukupno iznosi preko 200 miliona.Momcad Reala nije nista slabija nego lani.Dakle samo je stvar novaca i jednostavne racunice.

Avatar franioprvi
franioprvi
19:15 02.09.2014.

A ti balerina suti i igraj.

DO
dostatoga
13:16 02.09.2014.

igraci dolaze i odlaze, racunica kolo vodi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije