Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novo priznanje

Ronaldo najbolji igrač Europe: Hvala mojim suigračima!

Cristiano Ronaldo
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/4
28.08.2014.
u 19:54

- Ovo je moj trofej, ali i svih onih koji rade sa mnom. Hvala suigračima jer bez momčadi je nemoguće osvojiti pojedinačni trofej

Nakon što je početkom godine proglašen najboljim igračem svijeta, Cristiano Ronaldo dobio je još jedno priznanje - proglašen je i najboljim igračem Europe.

Portugalac je prošle sezone postao europski prvak s Realom, dok na SP-u Brazilu nije s Portugalom nije prošao skupinu. No, osvajanje "kante" bilo je dovoljno da mu novinari daju glas i da pobijedi ispred igrača Bayerna Arjena Robbena i Manuela Neuera.

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

- Ovo je moj trofej, ali i svih onih koji rade sa mnom. Hvala suigračima jer bez momčadi je nemoguće osvojiti pojedinačni trofej. Može li Real postati prvi klub koji će obraniti naslov pobjednika Lige prvaka? Naravno da može, poručio je Ronaldo kad je primio nagradu.

Inače, izbor za najboljeg igrača Europe pokrenut je 2011. godine na inicijativu Michela Platinija, a dosad su ga osvajali Lionel Messi, Andres Iniesta, Franck Ribery, a sad, eto, i Ronaldo.

>>Ronaldo: Messi i ja nismo rivali, a ja vjerujem da sam ja najbolji

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije