Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vraća se na teren

Ronaldo igra protiv Cityja, liječnik ga upozorava: Ugrožavaš si karijeru!

Cristiano Ronaldo
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
03.05.2016.
u 15:01

– Cristiano je sto posto spreman, rekao je Zidane na konferenciji za medije.

Kakvo bi to polufinale Lige prvaka bilo bez Cristiana Ronalda? Trener kraljevske momčadi najavio je kako će zvijezda Reala ipak biti spremna za uzvratni dvoboj protiv Manchester Cityja

– Cristiano je 100 posto spreman – rekao je Zidane na konferenciji za medije.

Portugalac je propustio već tri utakmice zbog problema s bedrenim mišićem i bio je pod velikim upitnikom za uzvratni susret, ali izgleda da borba za finale najelitnijeg klupskog nogometnog natjecanja neće proći bez Ronalda.

Koliko je to pametno, znat će se nakon tog dvoboja, a poznati madridski liječnik Mikel Sanchez, koji pomaže Rafaelu Nadalu, tvrdi da to nije dobar potez Reala i Ronalda. On smatra da Portugalac još mora mirovati kako bi se mišić potpuno oporavio, a tvrdi da si nastupom u srijedu ugrožava Euro, pa možda čak i karijeru. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije