Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najava Lige prvaka

Šestorica Hrvata večeras u akciji, Mandžukiću će biti najteže

Mario Mandžukić
Foto: Reuters/PIXSELL
01.10.2014.
u 11:13

luka modrić Najprije će igrati s Realom u Sofiji, a onda na istom stadionu i za Hrvatsku

Petorica hrvatskih reprezentativaca u srijedu će biti pod svjetlom reflektora Lige prvaka! Danijel Subašić, Dejan Lovren, Tin Jedvaj, Luka Modrić i Mario Mandžukić tražit će uspjeh u utakmicama 2. kola po skupinama elitnog natjecanja sa svojim klubovima, a šesti Dario Krešić bit će pričuva.Najtežu će zadaću svakako imati Mario Mandžukić. Na Vicente Calderon, naime, dolazi Juventus! Nakon iznenađujućeg poraza protiv Olympiakosa, pobjeda se nameće kao imperativ madridskom klubu.

Lovren kod Basela

– Znamo da moramo upisati tri boda. U goste nam dolazi jedna od najboljih europskih momčadi, ali mi jednostavno nemamo izbora. Novi bi nas posrtaj posve udaljio od prolaza skupine, ali nema straha. Uostalom, mnogo smo puta dosad pokazali da najbolje funkcioniramo u ovakvim situacijama, kad je pritisak na nama – rekao je desni branič Juanfran, a dodajmo da bi kapetan Gabi trebao biti spreman za nastup.

Mario Mandžukić nije zabio u pobjedi Atletica protiv Seville 4:0, a u 74. minuti zamijenio ga je Raul Jimenez koji je minutu prije kraja zabio četvrti gol i tako napokon zaradio pljesak navijača, koji su mu do tada zviždali. Mandžukić će, prema najavama iz Madrida, sigurno početi utakmicu, opet s maskom na licu, nakon operacije zbog slomljene hrskavice na dvoboju s Olympiakosom u Ateni.

Luka Modrić s Realom gostuje u Sofiji, na stadionu Vasil Levski Ludogorec će biti domaćin aktualnom europskom prvaku, jer stadiončić u Razgradu ne zadovoljava Uefine kriterije. Bilo je samo pitanje trenutka kad će rekord Raula, najboljeg strijelca svih vremena Lige prvaka, postati ugrožen! Raul je, podsjetimo, zabio čak 71 gol na 142 odigrane utakmice Lige prvaka za Real i Schalke! Cristiano Ronaldo "puše mu za vrat" sa 68 golova (104 utakmice), koliko je zabio i Messi, odigravši samo 89 utakmica! Ludogorec drhti, Real igra sve bolje, bit će ovo Luki Modriću uvertira u Bugarskoj uoči dolazećeg nastupa za Hrvatsku...

Dejan Lovren s Liverpoolom će gostovati u Baselu. Redsi imaju niz problema, nisu ni sjena momčadi koja je lani oduševljavala igrama i rezultatima. Čak je i menadžer Brendan Rodgers zavapio:

– Nedostaje nam Suarez...

Jedvaj uživa u Bayeru

Ozlijeđen je Sturridge, a igrači koje je Liverpool ljetos doveo nisu pojačanja, nego prinove koje su popunile broj u svlačionici. Barem je dosad tako bilo... Lovren igra po načelu toplo-hladno, u nekim je utakmicama bio izvrstan, ali je i bio kriv za neke golove. Naš se srednji branič privikava na novu sredinu, stoga su oscilacije normalne i očekivane.

Tin Jedvaj uživa u Leverkusenu! Već je sad, iako se sezona tek zahuktava, odigrao više utakmica za Bayer nego lani za Romu! Stoga njemački mediji postavljaju pitanje hoće li Jedvaj igrati u srijedu protiv Benfice, ističu da je odigrao deset uzastopnih utakmica i da bi ga trener Roger Schmidt mogao poštedjeti. Svi su zadovoljni Jedvajevim igrama, ali pomalo strahuju da ga ne "pregazi" jaki ritam utakmica. Leverkusenu, čiji je drugi golman naš Krešić, pobjeda je imperativ nakon poraza u Monte Carlu, ali i Benfica, uzdrmana domaćim porazom protiv Zenita, u Njemačku dolazi po bodove iskupljenja.

A Danijel Subašić pokušat će svom Monacu sačuvati mrežu na gostovanju u St. Peterburgu kod Zenita...

>>PSG bez Ibre iznenađujuće slavio, Rakitićeva najgora utakmica u Barci

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije