Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlična forma

Ronaldo: Cristiano Ronaldo osvojit će Zlatnu loptu

Cristiano Ronaldo, Zlatna lopta
Foto: Real Madrid/Facebook
1/2
21.11.2014.
u 08:48

- Mislim da ćemo gledati reprizu prošlogodišnje ceremonije. Cristiano zabija mnogo golova i važan je kotačić u Realovoj igri

Kako se bliži kraj godine sve se više razmišlja o tome tko će osvojiti Zlatnu loptu. Kao već dugi niz godina glavni kandidati su Cristiano Ronaldo, koji brani naslov, i Lionel Messi.

Portugalac je predvodio Real do desetog naslova Lige prvaka, dok se s reprezentacijom nije proslavio na SP-u. Messi nije osvajao trofeje s Barcom, ali je s Argentinom bio u finalu SP-a.

No, bez obzira što su obojica bila dobra, legendarni Brazilac Ronaldo nema dvojbi.

- Mislim da ćemo gledati reprizu prošlogodišnje ceremonije. Cristiano zabija mnogo golova i važan je kotačić u Realovoj igri. Messi je također u dobroj formi, ali ovo je bila Cristianova godina. Leo će svoju godinu brzo zaboraviti, rekao je bivši igrač Barcelone i Reala.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije