Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOŠA GLUMA

Pogledajte kako se nekadašnji najbolji nogometaš svijeta osramotio simuliranjem

Ronaldinho
Foto: Printscreen Youtube
04.05.2015.
u 16:55

Ronaldinho je povukao kontru, a onda pao kao pokošen dok je prolazio pokraj protivničkog braniča. I više je nego očito da kontakta nije bilo pa je Brazilac zbog simuliranja zaradio žuti karton.

Nekadašnji najbolji nogometaš svijeta Ronaldinho pošteno se osramotio u utakmici njegova Queretara protiv Morelije u meksičkom prvenstvu.

Ronaldinho je povukao kontru, a onda pao kao pokošen dok je prolazio pokraj protivničkog braniča. I više je nego očito da kontakta nije bilo pa je Brazilac zbog simuliranja zaradio žuti karton. Najbolji nogometaš svijeta iz 2004. i 2005. mnogo je puta pokazao da je majstor s loptom pa mu uistinu nije potrebno baviti se ovakvim stvarima.

Queretaro je na kraju slavio sa 2:1, a prvi pogodak na utakmici postigao je upravo Ronaldinho iz jedanaesterca.

>> Ronaldinho će ponovno promijeniti klub

Komentara 1

BL
Blender
18:10 04.05.2015.

95% igraca simulira, znaci oni lazu!! Tko laze taj i krade!!! Najpopularniji sport na planeti se svodi na laz, hahahah koliko ovaca na ovoj planeti!!! Fufa ne radi bas nista da se i ovaj sport konacno dovede u red i pocne se koristiti tehnologija koja nam je na raspolaganju vec vise od 50 godina. Danasnja tehnologija je 50 puta bolja ali hebi ga kako ce se namjestati utakmice ako sve bude posteno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije