Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
što mislite o izboru?

Ronaldinho izabrao idealnu momčad, iznenadit će vas koga je izostavio

'Ronaldinho, of Brazil\'s Atletico Mineiro, celebrates after scoring against Bolivia\'s The Strongest during a Copa Libertadores match at Independencia Arena, in Belo Horizonte, southeastern Brazil, o
Foto: DPA/PIXSELL
06.03.2015.
u 12:17

- Ronaldo je bio moj idol. Nevjerojatno je da nikad nije osvojio Ligu prvaka, kaže Brazilac.

Ronaldinho, jedan od najvećih nogometnih čarobnjaka u povijesti, odabrao je svoju idealnu momčad Lige prvaka. Brazilac je i sam s Barcelonom osvojio naslov europskog prvaka 2006. godine, a ovo je njegov izbor:

VRATAR:

Gianluigi Buffon

OBRANA:

Cafu, John Terry, Paolo Maldini, Roberto Carlos

VEZNI RED:

Claude Makelele, Frank Lampard, Kaka

NAPAD:

Lionel Messi, Thierry Henry, Ronaldo

- Ne postoje riječi kojima bih opisao Messija, jednostavno je magičan. Volio bih da sam duže igrao s njim u Barceloni - sipao je komplimente Ronaldinho te dodao:

- Ronaldo je bio moj idol. Najkompletniji napadač ikad i najkompletniji napadač zauvijek. Nevjerojatno je da nikad nije osvojio Ligu prvaka.

S nekim od navedenih igrača Brazilac je i igrao u istoj momčadi, a zanimljivo kako među najboljih 11 nema Cristiana Ronalda.

>>Kad se dečki darivaju: Evo čime je LeBron James iznenadio Ronaldinha

Komentara 7

TR
Trajkovski
19:14 06.03.2015.

Odlična ekipa - možda umjesto Lamparda ubaciti Zidanea i to je to!

MA
markomraz5x
15:09 06.03.2015.

ne razumijem ovakav naslov, ako netko prati nogomet i ako uzme u obzir da je ovaj izbor radio Brazilac ja ni najmanje nisam iznenađen, ne znam da li ovaj novinar ne prati nogomet ili mu je čudno što Brazilac rađe uvrsti "svoje" Brazilce nego ostale.

FR
franjo
12:31 06.03.2015.

Ah, gdje su naši?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije