Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEOBIČNA REAKCIJA

Ronalda su optužili da je tražio zaleđe kod pobjedničkog gola Reala, a evo što je zapravo radio!

Ronaldo
Foto: Reuters
1/7
24.10.2016.
u 16:22

Kada je Moratina lopta prošla crtu, portugalska zvijezda Cristiano Ronaldo iznenada je podigao ruku koja je kod mnogih izazvala sumnju da je pokušao sabotirati pogodak svoje momčadi

Real je teško izborio pobjedu protiv Athletica iz Bilbaa. U 9. kolu španjolske lige Madriđani su slavili sa 2:1, a strijelac pobjedničkog pogotka bio je Alvaro Morata u 83. minuti. 

Kada je Moratina lopta prošla crtu, portugalska zvijezda Cristiano Ronaldo iznenada je podigao ruku, koja je kod mnogih izazvala sumnju da je pokušao sabotirati pogodak svoje momčadi. Naime, izgledalo je kao da je Ronaldo pokazao sucu na zaleđe. Portugalac je ljutito odmahnuo i nije slavio pogodak.

– U mnogim situacijama reakcija bi odgovarala njegovom egoističnom pristupu igri. Igrač koji je bio toliko očajan u želji da postigne pobjednički pogodak dva je puta ignorirao suigrače kako bi zabio, ali ni jednom nije pogodio. Međutim, to ne znači da je tražio da se Morati ne prizna pogodak – piše Ed Maylon iz Mirrora.

Urednik engleskog tabloida objašnjava kako oni koji prate Cristiana Ronalda mogu prepoznati njegovu reakciju:

– Podigao je ruku i pogledao prema linijskom sucu čekajući potvrdu pogotka.

Portugalska zvijezda često digne ruku kada njegovi suigrači postignu pogodak. Tako je bilo u finalu Lige prvaka u Lisabonu kada je zabio Sergio Ramos. 

Cristiano Ronaldo slično je reagirao i kada je Borja Mayoral zabio Levanteu. Zaključak je jednostavan, oba puta je Portugalac želio pokazati sucu da je lopta prešla preko gol-crte.

>> Evo kako je Ronaldo uvrijedio pola milijarde ljudi: 'Za mene si nula od čovjeka'

Komentara 1

DU
Deleted user
07:33 25.10.2016.

ovaj se vise ne smije pocesati da mu to ne analiziraju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije