Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gotov transfer

Roman Bezjak napustio Rijeku, a karijeru će nastaviti u Darmstadtu

Roman Bezjak
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/5
29.08.2016.
u 20:25

Vodeći strijelac Prve HNL Slovenac Roman Bezjak (27) napušta Rijeku i karijeru će nastaviti u njemačkom prvoligašu Darmstadtu, objavljeno je u ponedjeljak na internetskom portalu Rijeke.

- Potpisao sam u ponedjeljak ugovor i prvi dojmovi su jako dobri. Uvjeti za trening su odlični, još se moram upoznati s novom sredinom - kazao je Bezjak, koji je u prvih sedam kola HNL-a postigao sedam golova.

Njemački mediji objavili su da je transfer Bezjaka vrijedan dva milijuna eura.  Darmstadt je u bundesligašku sezonu ušao porazom na gostovanju kod Koelna 0-2. U Darmstadtu će mu društvo praviti dvojica igrača hrvatskog podrijetla, napadač Antonio Čolak (22) i veznjak Mario Vrančić (27).

- Vrijeme koje sam proveo u Rijeci bilo je najbolje u mojoj karijeri. Najbolje sam se osjećao na travnjaku, ali i izvan njega. Zahvalio bih se svim navijačima, jer su svaku utakmicu bili uz nas i zato nikad nije bilo teško dati i više od maksimuma. Hvala na svemu predsjedniku Damiru Miškoviću, koji nažalost zbog posla nije mogao biti više uz nas, suigračima, treneru Matjažu Keku, svim trenerima u klubu, fizioterapeutima, liječnicima. Ne mogu reći niti jednu lošu riječ o Rijeci - rekao je Bezjak.

Bezjak je u Rijeku stigao u lipnju 2015. godine iz bugarskog prvoligaša Ludogoreca. Odličnim igrama, požrtvovnošću i pogocima postao je miljenik riječke publike. Bezjak je u dresu Rijeke skupio 48 nastupa i zabio je 26 golova.

- Nadam se da će Rijeka napraviti što bolji rezultat ove sezone. Vidio sam kako ti igrači treniraju, imaju kvalitetu i vjerujem u njih. Nastavit ću pratiti Rijeku i uvijek ću biti njezin navijač. Rijeka će zauvijek ostati u mom srcu - zaključio je Roman Bezjak.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije