Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KLADIONIČARSKI KUTAK

Roma u slaboj formi dolazi jakoj Fiorentini, bit će to poslastica

Roma - Manchester City
Reuters/PIXSELL
25.01.2015.
u 00:30

S dva remija u posljednjim kolima, gostima je vodeći Juventus pobjegao na pet bodova razlike.

U 20. kolu Serie A se u Firenzi se sastaju Fiorentina i Roma (nedjelja, 20:45), šestoplasirana i drugoplasirana momčad na tablici.

S dva remija u posljednjim kolima, gostima je vodeći Juventus pobjegao na pet bodova razlike. Roma je pod tjednom nakon produžetka pobijedila Empoli 2:1, ali su navijači ispratili momčad s negodovanjem. Fiorentina je slavila u tri od posljednjih pet utakmica Serie A i izgubila samo jednom u posljednjih osam.

>> Kladioničarske najave pogledajte na Goal.com

Očekuje se da u prvih 11 starta Juan Cuadrado, Kolumbijac kojeg se povezuje s odlaskom u Chelsea, a Nijemac Mario Gomez je protiv Atalante u kupu postigao dva pogotka i mogao bi zaigrati od prve minute.

Obje momčadi igraju vrlo atraktivan nogomet i očekuje se da će nedjeljna večer proći uz obilje dobrih akcija. I Fiorentina i Roma igrat će bez nekoliko odsutnih igrača (ozljede, suspenzije, nastup na Afričkom kupu nacija), ali to ne bi trebalo umanjiti atraktivnost.

U posljednjih šest međusobnih utakmica slavila je Roma, a rimski klub je u 42 međusobna ogleda izgubio samo šest puta. Za ostanak blizu Juventusa, trebat će nastaviti s pozitivnim nizom.

>> Torino od 1994. traži pobjedu na San Siru

>> Borba za Ligu prvaka na Mestalli

>> U Torinu utakmice češće idu ispod 2,5 pogotka

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije