Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TALIJANSKI NOGOMET

Roma slavila protiv Carpija, Džeko konačno zabio

Edin Džeko
Reuters/Pixsell
12.02.2016.
u 23:36

Bh. reprezentativcu to je prvi gol još od 21. studenog kada je bio strijelac u 2:2 remiju protiv Bologne.

Roma je stadionu Alberto Braglia u Modeni svladala Carpi 3:1 te tako došla do četvrte uzastopne pobjede u prvenstvu, piše Goal.

Digne je doveo Romu u vodstvo u 56. minuti sjajnim udarcem iz daljine, no već četiri minute kasnije Carpi je uspio izjednačiti. Mbakogu je ukrao loptu Rüdigeru na desnoj strani, ušao u šesnaesterac i dao pred gol za Lasagnu koji bez problema šalje loptu u mrežu za izjednačenje. Nevjerojatno je Nijemac izgubio loptu od Nigerijca, a Carpi je iz praktički prvog udarca u gol odmah i zabio. 

Kada se činilo da bi Carpi mogao uzeti bod, u 84. minuti bljesnuo je Edin Džeko i zabio svoj četvrti gol u prvenstvu. Već miuntu kasnije pobjedu Rome potvrdio je Mohamed Salah koji je prije toga bio asistent Džeki. 

Bh. reprezentativcu to je prvi gol još od 21. studenog kada je bio strijelac u 2:2 remiju protiv Bologne

>> Edin Džeko je najveće razočaranje Serie A!

Komentara 1

MA
marlboro69
15:13 13.02.2016.

roma se treba pod hitno rijesiti dzeke i onog drugog talibanosa pjanica i cijele zadnje linije za iducu sezonu! ne mogu oni dati koliko obrana moze primiti golova!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije