Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Završilo 1:1

Roma remizirala s Juventusom i postigla nešto što nije nitko u povijesti lige!

Roma - Juventus
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
02.03.2015.
u 23:11

Rimski klub tako je propustio priliku da se približi Juventusu koji je i dalje vodeći i ima 58 bodova, dok je Roma druga sa 49

U derbiju 25. kola talijanske lige Roma i Juventus odigrali su bez pobjednika, završilo je 1:1. Bila je to utakmica u kojoj su se treneri taktički nadmudrivali, zbog čega u prvih sat vremena nije bilo previše uzbuđenja, a rezultat je na kraju pravedan.

Utakmica je bila dosta čvrsta, a sudac je imao malo neuobičajen kriterij za talijansku ligu pa se razmahao kartonima. Čak je 12 puta pokazao karton, od čega dvaput igraču Rome Torosidisu kojeg je u 62. minuti isključio. Dvije minute kasnije Carlos Tevez doveo je Juventus u vodstvo odličnim projektilom iz slobodnog udarca. Bio mu je to 15. prvenstveni pogodak i izbio je na vrh ljestvice strijelaca talijanske lige.

Nakon toga Roma je krenula odlučnije i bila bolja u završnici, što je rezultiralo izjednačujućim pogotkom. Doduše, zabio ga je igrač Juvea Marchisio koji je nakon udarca Keite loptu skrenuo u vlastitu mrežu.

Romi je ovo bio sedmi remi u posljednjih osam susreta u ligi, a uspjela je i ostvariti nešto što nikada niti jedna momčad nije uspjela. Naime, ovo joj je bio šesti domaći remi zaredom, što nitko u povijesti Serie A nije ostvario. 

Rimski klub tako je propustio priliku da se približi Juventusu koji je i dalje vodeći i ima 58 bodova, dok je Roma druga sa 49.

Statistiku ove utakmice možete pogledati OVDJE!

>>Pogledajte fotografiju kojom je John Terry oduševio svijet

Ključne riječi

Komentara 2

MA
marlboro69
00:38 03.03.2015.

standardno, cim nema igre juventusa tu se pojavi sudac kao i veceras da pogura malo! uz pomoc sudaca dolaze do naslova ali zato u uzvratu ispadaju od dormunda!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije