Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ništa - Ništa

Roma i Milan odigrali katastrofalan derbi bez golova

Roma - Milan
Reuters/PIXSELL
20.12.2014.
u 22:58

U prvom poluvremenu jedinu pravu priliku imao je Milan u 38. minuti kad je s gotovo 40 metara nevjerojatan šut opalio Mexes, a De Sanctis je iščupao loptu iz rašlja

Trebao je to biti derbi 16. kola Serie A, ali Roma i Milan na Olimpicu su odigrali utakmicu za zaborav remiziravši 0:0. Osim što je nedostajalo golova, nije bilo ni pravih prilika uz tek po jedan bljesak s obje strane te su i gialorossi i rossonerri ostali uvelike dužni, piše Goal.com.

Roma je uoči Božića posustala u lovu za Juventusom jer je drugi put pred svojim navijačima remizirala. 

U prvom poluvremenu jedinu pravu priliku imao je Milan u 38. minuti kad je s gotovo 40 metara nevjerojatan šut opalio Mexes, a De Sanctis je iščupao loptu iz rašlja.

Dvije momčadi nisu ništa pokazale u prvih 45 minuta, a u nastavku još manje. Tek u sučevoj nadoknadi Roma je došla do najveće prilike kad se Gervinho prošetao kroz obranu gostiju te je pucao ravno u Diega Lopeza poslije proigravanja petom Yanga-Mbiwe. 

Roma može žaliti za propuštenom prilikom za pobjedu jer je od 71. minute igrala s igračem više nakon što je Pablo Armero zbog igranja rukom dobio drugi žuti karton.

Miralem Pjanić nije igrao za vučicu zbog suspenzije. Roma sad ima tri boda manje od vodećeg Juvea, dok je Milan na sedmom mjestu, a mogao bi pasti u poretku nakon nedjeljnih utakmica.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije