Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Usporedio ga s velikanom

Mancini dao ogroman kompliment Kovačiću i ustvrdio: Sigurno ostaje!

Mateo Kovačić
Foto: John Walton/Press Association/PIXSELL
31.03.2015.
u 20:31

- Sviđa li mi se Darmian? Da. Milner? On je dovoljno zreo da vidi što je za njega najbolje. Yaya Toure? On je u Manchester Cityju.

Trener Intera Roberto Mancini odgovarao je na pitanja navijača na službenoj Facebook stranici kluba. Najviše pitanja bilo je o Mateu Kovačiću, igraču kojeg je trener u posljednje vrijeme često kritizirao. Navijače je zanimalo kakvo je njegovo stanje i ostaje li u klubu.

- Mateo je u utorak samo lagano trčao, još uvijek osjeća posljedice ozljede - rekao je Mancini, a onda ustvrdio da mladi nogometaš ostaje u klubu.

- On sigurno ostaje, nećemo ga pustiti. On ima kvalitete kakve posjeduje Andrea Pirlo

Pitali su ga navijači i o pojačanjima, a rekao im je da je Inter veliki klub koji uvijek razmišlja o dovođenju vrhunskih igrača.

- Sviđa li mi se Darmian? Da. Milner? On je dovoljno zreo da vidi što je za njega najbolje. Yaya Toure? On je u Manchester Cityju.

Najavio je i klupske planove.

- Imamo još deset utakmica i nadamo se da možemo izboriti nastup u Europi. A sljedeće sezone jurišat ćemo minimalno na treću poziciju - zaključio je Talijan.

>>Trapattoni: Nikada ne bih prodao Kovačića

Komentara 2

RK
Realovac.koji.mrzi.hdz.lopine
01:01 01.04.2015.

Ne daj se, Mateo, stisni zube i pokaži što znaš. Možda Inter nije najbolja sredina, ali da se i tamo igrati! Samo jako!

CA
+canajisraM
22:55 31.03.2015.

Tek mu je 20; za godinu dvije biti ce nositelj igre nase repke.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije