Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uoči superkupa

Roberto Carlos: Sevilla će teško nadoknaditi odlazak Rakitića

roberto carlos
Foto: Press Association/PIXSELL
11.08.2014.
u 12:52

Prema najavama, Real će po svoj tek drugi Superkup (Sevilla je također osvojila jedan) krenuti sa Lukom Modrićem u početnom sastavu.

- Sevilla ima dobru momčad, no odlazak kapetana Ivana Rakitića teško je nadoknaditi. Sevilla uvijek igra lijep nogomet, što je potvrdila prošle sezone osvojivši Europsku ligu. Kazao je to legendarni brazilski nogometaš Roberto Carlos (41) pohvalivši tako hrvatskog reprezentativca koji je ovog ljeta preselio u Barcelonu.

Kazao je to uoči utakmice europskog Superkupa između Seville i Real Madrida koja je na rasporedu u utorak u Cardiffu od 20.45 sati.

Prema najavama, Real će po svoj tek drugi Superkup (Sevilla je također osvojila jedan) krenuti sa Lukom Modrićem u početnom sastavu, a uz njega mogla bi biti i nova pojačanja James Rodriguez i Toni Kroos.

>>Rakitić je mastermind, a Halilović – u MasterChefu

>>Rakitić: Messiju se divim na treninzima, a Alen je sve oduševio

Komentara 1

I0
ivica_01
11:33 12.08.2014.

to raketa,još da ti je Kovač trener

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije