Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBORNIK Azerbajdžana

Prosinečki: Hrvatska može osvojiti Europsko prvenstvo

Robert Prosinečki
Luka Stanzl/Pixsell
27.03.2015.
u 10:50

- Ovo je talentirana generacija i sigurno mogu nešto napraviti na Euru, treba im samo malo sreće. Neće biti lako, ima puno reprezentacija koje su napredovale, ali ova Hrvatska može postići nešto veliko. Polufinale bi bilo idealno.

Robert Prosinečki u subotu će protiv Malte debitirati u službenoj utakmici na klupi Azerbajdžana. U ekskluzivnom intervjuu za Goal otkrio je svoje planove na klupi te reprezentacije, kako će mu biti igrati protiv Hrvatske i što 'kockasti' mogu na Euru.

- Svaki igrač želi napredovati i uvijek igrati u jačem klubu, tako je i s trenerima, svi žele u Njemačku, Englesku, Italiju ili Španjolsku. U ovom trenutku mislim isključivo na Azerbejdžan, a vidjet ćemo što će se dogoditi u budućnosti - rekao je Prosinečki.

Azerbajdžan je u kvalifikacijskoj skupini s Hrvatskom.

- Utakmica protiv Hrvatske bit će mi posebna, a mi ćemo dati sve od sebe bez prevelikih iluzija jer su Hrvatska, ali i Italija, reprezentacije koje imaju igrače za finale Eura. Mi nismo u dobroj situaciji u ovim kvalifikacijama, ali vjerujem da imamo puno potencijala za budućnost.

Smatra da Hrvatska može daleko na Euru.

- Nadam se da će biti bolji od moje generacije i možda čak i osvojiti Europsko prvenstvo. Svake godine pojavi se neki novi talent i završi u velikom klubu, poput Modrića, Rakitića, Mandžukića, Kovačića, Brozovića... Ovo je talentirana generacija i sigurno mogu nešto napraviti na Euru, treba im samo malo sreće. Neće biti lako, ima puno reprezentacija koje su napredovale, ali ova Hrvatska može postići nešto veliko. Polufinale bi bilo idealno.

>> Što je još rekao Robert Prosinečki pročitajte na portalu Goal.com

>> Prosinečki: Barcelona igra sjajno, ali lako se može dogoditi da izgubi od Reala

Komentara 11

Avatar Titanov sin
Titanov sin
12:16 27.03.2015.

Decembarski traži unaprijed alibi za "porciju " od Hrvatske . Normalno da možemo daleko dogurati na EP-u ......genijalan trener , odlični igrači !!!!

CM
cruz_man
14:31 27.03.2015.

Bog te cuo.Ponovit ce se godina 1998.Imamo igrace,trenera pa uz najjace navijace na svijetu(uz ponekad opravdani navijacki bunt-isprovociran ispolitiziranim hns,kojeg vodi iskvareni maminjo-) idemo napokon pokoriti I tu j....u europu.Ako Bog da vijorit ce se nasi barjaci I na jelizejskimkim poljima dogodine.Sve za Hrvatsku-Hrvatsku ni za stooooooooooooooooooo.

IS
ivan.sunjic.752
20:24 27.03.2015.

Hahaha i kad si se probudijo bijo krevet mokar

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije