Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Real ponovno u igri

Robert Lewandowski bi ovog ljeta mogao napustiti Bayern

Robert Lewandowski
Foto: NordPhoto/PIXSELL
1/7
28.05.2016.
u 16:15

Pregovori Lewandowskog i Bayerna oko produženja ugovora stali su sredinom travnja, a onda se u igru ponovno uključio Real

Poljski reprezentativac Robert Lewandowski mogao bi ovog ljeta napustiti Bayerna. Njegov agent Cezary Kucharski razgovarao je s predstavnicima Reala.

- Real Madrid me kontaktirao prije nekoliko tjedana. To je veliki klub. Čelnicima Bayerna sve sam rekao o čemu smo razgovarali - rekao je Kucharski. 

Pregovori Lewandowskog i Bayerna oko produženja ugovora stali su sredinom travnja, a onda se u igru ponovno uključio Real. Poljski reprezentativac ove je sezone bio prvi strijelac njemačke lige s 30 pogodaka.

>>Guardiola se rasplakao nakon što je osvojio posljednji naslov s Bayernom

Komentara 5

PA
pavel1001
17:18 28.05.2016.

ajde gibaj više za onim probisvijetom u city

MV
Mijat vrdoljak
06:34 29.05.2016.

Pišete gluposti, ove gedieh sigurno ne, nijedan ozbiljan klub ne prodaje tako važnog igrača ako nije ugovorio kupnju ili ako nema dostojnu ili bolju zamjenu. Ruke noge izjavio nema šume koja Bayern izuma iz cipela

UN
unbekant
10:17 29.05.2016.

Lewandowski,ovog ljeta odnosno ove godine ostaje u Bayernu,jer on je poslije Ibrahimovica sigurno najbolji nogometas dansnjice,i tesko dace daga Bayern"otpise"dok ugovor traje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije