Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 189
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PARK MLADEŽI

Petar Franjić napustio Istru i pojačao redove Splita

Petar Franjić
Goran Stanzl/PIXSELL
05.08.2015.
u 00:30

'Drago mi jer sam stigao u klub s velikim ambicijama, na meni je da opravdam ukazano povjerenje.'

Petar Franjić novo je pojačanje Splita, osmi novak u svlačionici crvenih ovog ljeta. U Park mladeži dolazi iz Istre odakle je otišao zbog neisplaćenih plaća. Sa Splitom je potpisao trogodišnji ugovor i pojačat će konkurenciju u veznom redu, piše Goal.com.

- Drago mi jer sam stigao u klub s velikim ambicijama, na meni je da opravdam ukazano povjerenje. S Istrom sam raskinuo zbog neisplate plaća, ali hvala im na svemu. Posebno treneru Pamiću koji je uvijek vjerovao u mene - rekao je Franjić.

Franjić je 24-godišnja, u Istri je proveo posljednje dvije sezone, a prije toga je igrao za Lokomotivu i sesvetski Radnik.

>> Marko Rog napustio Split i za četiri milijuna eura stigao u Dinamo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije