Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
legenda kritizira

Rivaldo: Messi i Ronaldo pokazatelj su da je nogomet danas slabiji!

Rivaldo
Foto: mogimirim.com.br
28.07.2015.
u 20:08

- Nogomet nije dobar kad najbolji igrači današnjice Messi i Cristiano Ronaldo zabijaju 50 golova u prvenstvu, tvrdi Rivaldo.

Legendarni Brazilac Rivaldo (43) još uvijek nije objesio kopačke o klin. Nastupa u brazilskom drugoligašu Mogi Mirimu, gdje je i u funkciji predsjednika. Tvrdi kako je nogomet drugačiji nego u vrijeme dok je on 'žario i palio'. Najboljim nogometašem svijeta proglašen je 1999. godine, a posljednjih sedam godina tu nagradu osvajali su samo Lionel Messi i Cristiano Ronaldo.

- Da sam danas u najboljim godina, kladim se da bih triput bio najbolji igrač svijet i da bih zabijao 50 golova po sezoni. Kvaliteta nogometa bila je bolja prije - kaže Rivaldo i dodaje:

- Nogomet nije dobar kad najbolji igrači današnjice Messi i Cristiano Ronaldo zabijaju 50 golova u prvenstvu. To je pokazatelj da je nogomet slabiji. I da ste najbolji na svijetu, ne možete zabiti 50 golova u 38 utakmica.

>>'Messi? Fantastičan. CR? Dobar. Zlatan? Wow!'

Komentara 4

ED
Edomajka
14:03 29.07.2015.

Pa sad su i golmani bolji nego prije isto kao i stoperi.

MA
mahin1986
22:48 28.07.2015.

Vremena se mjenjaju care...

DB
doktor.buljko
21:09 28.07.2015.

Strašna lijeva noga! Među trojicom najboljih svih vremena: 1. Maradona, 2. Marco van Basten, 3. Rivaldo, 4. Messi, 5. Zidane.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije